Tapijt & karpetten

Houdt u ook zo van het warme gevoel van tapijt onder uw voeten? Huisman Wonen & Slapen   beschikt over een grote collectie tapijtstalen van merken als Desso/Parade/Bonaparte, Interfloor en Nouwens & Bogaers. Van weelderig hoogpolig tapijt tot modern en hoogwaardig projecttapijt en alles wordt vakkundig gelegd door ervaren stoffeerders. Daarnaast vindt u bij ons prachtige karpetten van leveranciers als Brinker Carpets en Brink & Campman en kan er desgewenst van tapijt een karpet op maat gemaakt worden. De onderstaande foto's en leveranciers zijn slechts een kleine greep uit ons assortiment. Kom eens bij u aan en laat u inspireren!

 

Desso

Desso staat voor architectuur en design en haalt inspiratie uit de laatste trends op het gebied van structuren, materialen en kleuren toegepast in de hedendaagse binnenhuisarchitectuur. Klik hier voor meer inspiratie en informatie.


Parade

Parade maakt rijke en luxe producten die afgestemd zijn op de hedendaagse behoefte aan warmte en comfort. Klik hier voor meer inspiratie en informatie.


Bonaparte

De Bonaparte collectie vertegenwoordigt expressieve levensstijlen die variëren van hip en trendy tot meer romantisch. Klik hier voor inspiratie en informatie.


Interfloor

Het bestaansrecht van Interfloor: mensen willen kiezen!

Wat vindt Interfloor belangrijk bij het samenstellen van hun collecties?
Zij kijken en luisteren eerst naar de consument of professionele gebruiker. Daarom vindt u in hun collecties honderden soorten tapijt voor minstens zoveel toepassingen.

Zacht tapijt voor moeders. Voordelig tapijt voor starters. Duurzaam tapijt voor ondernemers. Gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en materialen, en leverbaar in talloze kleuren en dessins.

Klik hier voor meer inspiratie en informatie.


Welkom

Welkom bij Huisman Wonen & Slapen.

In onze showroom in Hazerswoude Dorp vindt u alles wat u nodig heeft om van uw huis een echt thuis te maken; meubels voor woon- en slaapkamer, tapijt, harde vloerbedekking, raambekleding, zon- en insectenwering, verlichting en de prachtige verfcollectie van Pure by Flexa ColorLab.

Onder het genot van een verse kop koffie vertellen wij u alles wat u wilt weten en komen de mooiste interieurs tot leven. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u vakkundig advies geven zodat uw woonwensen werkelijkheid worden.

Kom eens bij ons aan en laat u inspireren!

© 2014 - 2022 Huisman Wonen & Slapen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel