Behalve gordijnen en vitrage vindt u bij Huisman Wonen & Slapen een groot aanbod van andere soorten raambekleding. Denk bijvoorbeeld aan rol-, plissé-, vouw- en paneelgordijnen, jaloezieën of shutters. De mogelijkheden zijn enorm door de verscheidenheid aan materialen, kleuren en bevestiging. Wij zijn dealer van merken als; Luxaflex, B&C,  Jasno Shutters en Velux. Alle raambekleding wordt ingemeten en geplaatst door deskundige medewerkers met degelijke vakkennis en inzicht. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn toepasbaar in iedere ruimte in huis. Door de enorme keuze in stoffen (bijvoorbeeld transparant, verduisterend, geperforeerd, uni of dessin) en de vele mogelijkheden m.b.t. afwerking en bediening kunt u eindeloos variëren. Kijk voor meer inspiratie op de websites van onze leveranciers; Luxaflexbece®,  en kom gerust eens aan in onze showroom voor uitgebreide informatie en advies op maat.


Plisségordijnen

Plisségordijnen bestaan uit mooie geplooide stoffen in verschillende transparanties, van transparant tot verduisterend. Hoewel deze gordijnen een moderne uitstraling hebben zijn ze toepasbaar in ieder interieur. Tevens zijn ze bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. Kijk voor meer inspiratie op de websites van onze leveranciers; Luxaflex en bece® en kom gerust eens aan in onze showroom voor uitgebreide informatie en advies op maat.


Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn echte sfeermakers in huis. Door een stof te kiezen die past bij uw persoonlijkheid en interieur draagt een vouwgordijn echt bij aan het thuisgevoel. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden met veel verschillende soorten stoffen. Van lichte, transparante stoffen totwat zwaardere, stoere stoffen. Kijk voor meer inspiratie op de websites van onze leveranciers; Luxaflex en bece® en kom gerust eens aan in onze showroom voor uitgebreide informatie en advies op maat.


Paneelgordijnen

Een paneelgordijn is een veelzijdig product. Behalve als raamdecoratie voor grote glaspartijen is een paneelgordijn ook zeer goed toepasbaar als roomdivider. De keuze in stoffen is groot; van transparant tot dicht...van tijdloos tot trendy, het is allemaal mogelijk. Kijk voor meer inspiratie op de websites van onze leverancier bece® en kom gerust eens aan in onze showroom voor uitgebreide informatie en advies op maat.


Horizontale jaloezieën

De mogelijkheden met horizontale jaloezieën zijn bijna eindeloos. Door simpelweg de jaloezieën te kantelen bepaalt u zelf de lichtinval en de mate van privacy in uw huis. Er is keuze uit houten, aluminium of kunststof jaloezieën, enorm veel kleuren en dessins en diverse bedieningsvormen. Kijk voor meer inspiratie op de websites van onze leveranciers; Luxaflex en bece® en kom gerust eens aan in onze showroom voor uitgebreide informatie en advies op maat.


Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën hebben een modern karakter. Een groot voordeel van op maat gemaakte verticale jaloezieën is dat ze geschikt zijn voor vrijwel alle raamvormen. U kunt op sfeervolle wijze de lichtinval en privacy in uw huis regelen. Verticale jaloezieën zijn beschikbaar in verschillende materialen zoals; stof, aluminium en kunststof en in verschillende breedtes. De mogelijkheden zijn zo uitgebreid dat u altijd iets kunt vinden wat aansluit op uw interieur.  Kijk voor meer inspiratie op de websites van onze leveranciers; Luxaflex en bece® en kom gerust eens aan in onze showroom voor uitgebreide informatie en advies op maat.


Shutters

Shutters bieden niet alleen privacy, sfeer en isolatie, maar geven ook iedere leefomgeving een eigen dimensie. Shutters van Palmshutters zijn verstelbare houten luiken die op maat worden gemaakt. Desgewenst in afwijkende vormen zoals bijvoorbeeld een driehoek, half rond of in een toog, geheel naar uw wens. Kijk voor meer inspiratie op de website van onze leverancier; Jasno Shutters en kom gerust eens aan in onze showroom voor uitgebreide informatie en advies op maat.


Velux

Verduistering of decoratie? Gordijn of jaloezie? Welk product u ook kiest, één ding is zeker; alle producten zijn van hoge kwaliteit en ontworpen om perfect te passen. Ze zien er mooi uit, zijn eenvoudig te monteren en verkrijgbaar in een uitgebreide collectie kleuren en dessins. Kom gerust eens aan in onze showroom voor uitgebreide informatie en advies op maat.


 

Welkom

Welkom bij Huisman Wonen & Slapen.

In onze showroom in Hazerswoude Dorp vindt u alles wat u nodig heeft om van uw huis een echt thuis te maken; meubels voor woon- en slaapkamer, tapijt, harde vloerbedekking, raambekleding, zon- en insectenwering, verlichting en de prachtige verfcollectie van Pure by Flexa ColorLab.

Onder het genot van een verse kop koffie vertellen wij u alles wat u wilt weten en komen de mooiste interieurs tot leven. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u vakkundig advies geven zodat uw woonwensen werkelijkheid worden.

Kom eens bij ons aan en laat u inspireren!

© 2014 - 2022 Huisman Wonen & Slapen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel