Het is vaak een flinke klus, maar wat knapt het interieur op van een nieuw kleurtje of behangetje. Bij Huisman Wonen & Slapen kunt u terecht voor de verfcollectie van Pure by Flexa Colorlab. Deze prachtige verflijn bestaat uit een palet tijdloze kleuren van de hoogste kwaliteit. De kleuren zijn verkrijgbaar in lak en muurverf. Onze showroom beschikt over een wand met kleurechte verfstalen, zo weet u precies wat u koopt. Ook vindt u bij ons de nieuwste behangboeken van o.a. Eijffinger, A.S. Creation en VVB Husan. Heeft u wel zin in iets nieuws, maar geen tijd voor al het werk wat er bij komt kijken...geen nood; u kunt ons inschakelen voor het sauzen of behangen van uw muren. Kom eens bij ons aan voor advies en vraag naar de mogelijkheden!

Pure by Flexa;

flexa-pure-woonkamer-hangstoel  flexa-pure-woonkamer-parel-op-de-anspachlaan

U kunt bij ons handgeschilderde A4 stalen meenemen om bij u thuis de juiste kleur keuze te kunnen maken.

Afbeeldingsresultaat voor pure flexa

Eijfinger; de behangcollecties "Wallpower Junior" en "Geonature"

Met Wallpower Junior maak je je eigen verhaal. Plak de herbruikbare muurstickers zelf op de muur en kies uit een scala aan taferelen of achtergronden. Van verweerd hout, een Bretonse streep, fijne ruitjes, robuust baksteen, vrolijke verfspatten tot magisch reëel. Zachte kleuren als roze, grijs en mint, tot sprekend blauw, groen en oker. Leef je uit en beleef met Wallpower Junior je eigen avontuur.

Geonature knipoogt naar de periode van de art deco met gestileerde motieven,  grafische lijnen en gedempte tinten. De symmetrie uit de natuur is gevangen in stoere en subtiele geometrische dessins. De reliëfs zijn subtiel als bladnerven. De wanden krijgen kleuren als wolkenwit, zandgeel, zeegroen en mistig blauw of zwart met een glimpje zonnegoud. Een natuurlijke metamorfose voor je huis. 

Welkom

Welkom bij Huisman Wonen & Slapen.

In onze showroom in Hazerswoude Dorp vindt u alles wat u nodig heeft om van uw huis een echt thuis te maken; meubels voor woon- en slaapkamer, tapijt, harde vloerbedekking, raambekleding, zon- en insectenwering, verlichting en de prachtige verfcollectie van Pure by Flexa ColorLab.

Onder het genot van een verse kop koffie vertellen wij u alles wat u wilt weten en komen de mooiste interieurs tot leven. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u vakkundig advies geven zodat uw woonwensen werkelijkheid worden.

Kom eens bij ons aan en laat u inspireren!

© 2014 - 2022 Huisman Wonen & Slapen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel