Smaken verschillen...dus interieurs ook. Een interieur is heel persoonlijk en vertelt iets over de personen die erin leven. Iedereen geeft zijn of haar interieur een eigen touch, waardoor een huis een echt thuis wordt.

Zo nu en dan moet er eens, geheel of gedeeltelijk, wat worden veranderd in huis. Erg leuk, maar het kan ook behoorlijk lastig zijn. Ideeën genoeg, maar overweldigd door aanbod en keuze. Wanneer u door de bomen het bos niet meer ziet of een andere visie wilt op uw ideeën, kunt u bij ons terecht.

Door met u in gesprek te gaan komen wij erachter wat uw smaak is en wat uw wensen zijn. Met deze informatie, jarenlange ervaring en gedegen vakkennis kunnen wij u een passend interieuradvies geven. Ons advies gaat verder dan meubels, vloeren en raambekleding; doordat wij in onze showroom beschikken over de nieuwste behangboeken en een wand met kleurechte verfstalen van de Pure by Flexa ColorLab verfcollectie, kunnen we het plaatje compleet maken. Desgewenst kunnen we bij u thuis de situatie bekijken en een interieurschets maken.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ons bellen op telefoonnr 0172 589235 of mailen naar verkoop@huisman-wonen.nl

 

Welkom

Welkom bij Huisman Wonen & Slapen.

In onze showroom in Hazerswoude Dorp vindt u alles wat u nodig heeft om van uw huis een echt thuis te maken; meubels voor woon- en slaapkamer, tapijt, harde vloerbedekking, raambekleding, zon- en insectenwering, verlichting en de prachtige verfcollectie van Pure by Flexa ColorLab.

Onder het genot van een verse kop koffie vertellen wij u alles wat u wilt weten en komen de mooiste interieurs tot leven. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u vakkundig advies geven zodat uw woonwensen werkelijkheid worden.

Kom eens bij ons aan en laat u inspireren!

© 2014 - 2022 Huisman Wonen & Slapen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel