De slaapkamer is de plek om te ontspannen. Het is dan wel zo fijn als er rust heerst en er geen kleding en andere spullen rondslingeren. Bij Huisman Wonen & Slapen kunt u terecht voor een linnenkast die in uw slaapkamer past...letterlijk en figuurlijk! Wij verkopen linnenkasten in verschillende kleuren en stijlen, maar ook kasten die helemaal op maat gemaakt kunnen worden zoals de kasten van Slizing. Zodat de beschikbare ruimte optimaal wordt benut. Kom eens bij ons aan en laat u informeren naar de mogelijkheden.

Ook leveren wij de kasten van Vroomshoop.

Welkom

Welkom bij Huisman Wonen & Slapen.

In onze showroom in Hazerswoude Dorp vindt u alles wat u nodig heeft om van uw huis een echt thuis te maken; meubels voor woon- en slaapkamer, tapijt, harde vloerbedekking, raambekleding, zon- en insectenwering, verlichting en de prachtige verfcollectie van Pure by Flexa ColorLab.

Onder het genot van een verse kop koffie vertellen wij u alles wat u wilt weten en komen de mooiste interieurs tot leven. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u vakkundig advies geven zodat uw woonwensen werkelijkheid worden.

Kom eens bij ons aan en laat u inspireren!

© 2014 - 2022 Huisman Wonen & Slapen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel