Trend voorjaar 2017

                                                                                                                                                                                                 

Raambekleding is heel bepalend voor de sfeer in huis. Gordijnen, vitrage en in between zorgen voor filtering van de lichtinval en geven het interieur een behaaglijke uitstraling. Huisman Wonen & Slapen is dealer van bekende merken als; Leffring & De Wilde, Kobe, Holland Haag, Lethem Vergeer, Artelux, Ado, Egger, Fuggerhaus, Unland en Vriesco. Alle raambekleding wordt ingemeten, geconfectioneerd en opgehangen door deskundige medewerkers met degelijke vakkennis en inzicht.

Zoekt u gordijnen, vitrage of iets er tussenin....oftewel in between? Wilt u enkele plooien, vlinder plooien, wave of toch een vouwgordijn en hangen wij de gordijnen voor u op aan een rails, een roede of toch een railroede? De keuze is enorm, maar het begint bij het uitzoeken van de juiste gordijnstof. Wij hebben onze leveranciers voor u op een rijtje gezet met een link naar hun websites. Zo kunt u wat inspiratie opdoen.

Voor uitgebreide informatie en advies bent u van harte welkom in onze showroom.

Klik hier voor de website van Leffring & De Wilde.


Klik hier voor de website van Kobe.


Klik hier voor de website van Holland Haag.


Klik hier voor de website van Lethem Vergeer.


Klik hier voor de website van Vriesco.


Klik hier voor de website van Artelux.


Klik hier voor de website van Ado.


 

Welkom

Welkom bij Huisman Wonen & Slapen.

In onze showroom in Hazerswoude Dorp vindt u alles wat u nodig heeft om van uw huis een echt thuis te maken; meubels voor woon- en slaapkamer, tapijt, harde vloerbedekking, raambekleding, zon- en insectenwering, verlichting en de prachtige verfcollectie van Pure by Flexa ColorLab.

Onder het genot van een verse kop koffie vertellen wij u alles wat u wilt weten en komen de mooiste interieurs tot leven. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u vakkundig advies geven zodat uw woonwensen werkelijkheid worden.

Kom eens bij ons aan en laat u inspireren!

© 2014 - 2022 Huisman Wonen & Slapen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel