Huisman Wonen & Slapen is een totaalconcept; wij kunnen uw totale interieur verzorgen. Wonen en slapen in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Meubels, vloeren, raambekleding, zon- en insectenwering, verlichting, verf en behang. U vind het bij ons allemaal. Op deze website geven wij een impressie van de producten die wij verkopen....een kleine greep uit ons assortiment. Graag begroeten wij u in onze showroom om u te informeren over alle mogelijkheden op het gebied van wonen en slapen.

Klik op de onderstaande categorieën om een indruk te krijgen van ons aanbod.

Welkom

Welkom bij Huisman Wonen & Slapen.

In onze showroom in Hazerswoude Dorp vindt u alles wat u nodig heeft om van uw huis een echt thuis te maken; meubels voor woon- en slaapkamer, tapijt, harde vloerbedekking, raambekleding, zon- en insectenwering, verlichting en de prachtige verfcollectie van Pure by Flexa ColorLab.

Onder het genot van een verse kop koffie vertellen wij u alles wat u wilt weten en komen de mooiste interieurs tot leven. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u vakkundig advies geven zodat uw woonwensen werkelijkheid worden.

Kom eens bij ons aan en laat u inspireren!

© 2014 - 2022 Huisman Wonen & Slapen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel