Hoezeer wij ook achter de kwaliteit van onze producten staan, ze moeten wel onderhouden worden. We willen tenslotte graag dat die mooie bank mooi blijft en dat die prachtige vloer z’n authentieke uitstraling behoudt.  Bij Huisman Wonen & Slapen kunt u terecht voor onderhouds- en reinigingsproducten van o.a. Oranje, James en TMC, maar ook voor producten die onze leveranciers specifiek voor hun eigen collectie hebben ontwikkeld. Wij adviseren u graag bij het maken van een keuze zodat ook uw dierbare spullen mooi blijven.

Van Oranje BV hebben wij een aantal producten te koop in onze winkel. Graag bieden wij u via de onderstaande button de mogelijkheid om via de webshop toegang te krijgen tot het complete assortiment;

 

James keuze hulp voor het onderhoud van uw harde vloer;

http://www.james.eu/nl

 

TMC 520 vlekken formule verwijdert eenvoudig en effectief vlekken uit alle textiele stoffen materialen.

vlek verwijderen uit alle textiele stoffen materialen

Er zijn vele vlekkentabellen, waarin men aangeeft met welk 'mengseltje' de betreffende vlek kan worden verwijderd. Erg omslachtig en vaak met een gering resultaat.

TMC 520 vlekkenformule vervangt deze vlekkentabellen met als voordeel een kant en klaar product in een handige spuitflacon direct te gebruiken op praktisch elke vlek in elk type textiel... simpel en eenvoudig.

TMC 520 is geheel zonder risico: zelfs de servicediensten van de grote tapijtmerkfabrikanten gebruiken het dagelijks voor het oplossen van diverse vlekkenproblemen.

http://tmc520.nl/

 

 

Welkom

Welkom bij Huisman Wonen & Slapen.

In onze showroom in Hazerswoude Dorp vindt u alles wat u nodig heeft om van uw huis een echt thuis te maken; meubels voor woon- en slaapkamer, tapijt, harde vloerbedekking, raambekleding, zon- en insectenwering, verlichting en de prachtige verfcollectie van Pure by Flexa ColorLab.

Onder het genot van een verse kop koffie vertellen wij u alles wat u wilt weten en komen de mooiste interieurs tot leven. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u vakkundig advies geven zodat uw woonwensen werkelijkheid worden.

Kom eens bij ons aan en laat u inspireren!

© 2014 - 2022 Huisman Wonen & Slapen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel