Juistheid van gegevens

Hoewel Huisman Wonen & Slapen ernaar streeft de informatie en prijzen op haar website correct en actueel te houden, zijn fouten en onjuistheden niet geheel uit te sluiten. Ook kunnen kleuren van producten en stoffen op de foto’s enigszins afwijken van de werkelijke kleuren. Huisman Wonen & Slapen is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten en onjuistheden en/of de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie.

Huisman Wonen & Slapen is niet verantwoordelijke voor informatiebronnen op de site die door derden worden aangeboden en onderhouden en derhalve niet aansprakelijk voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van deze informatie.

De informatie op de website wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. Huisman Wonen & Slapen behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Niets van deze website mag gekopieerd, opgeslagen of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Huisman Wonen & Slapen.

Welkom

Welkom bij Huisman Wonen & Slapen.

In onze showroom in Hazerswoude Dorp vindt u alles wat u nodig heeft om van uw huis een echt thuis te maken; meubels voor woon- en slaapkamer, tapijt, harde vloerbedekking, raambekleding, zon- en insectenwering, verlichting en de prachtige verfcollectie van Pure by Flexa ColorLab.

Onder het genot van een verse kop koffie vertellen wij u alles wat u wilt weten en komen de mooiste interieurs tot leven. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u vakkundig advies geven zodat uw woonwensen werkelijkheid worden.

Kom eens bij ons aan en laat u inspireren!

© 2014 - 2022 Huisman Wonen & Slapen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel